Urologie patienten Slotervaartziekenhuis ook naar Andros Clinics

Andros Clinics logo
3 januari 2019

Sinds de sluiting van het MC Slotervaartziekenhuis is er veel beroering geweest rond de opvang van de patiënten uit dit ziekenhuis. In 2019 zal Andros een deel van de urologische patiënten uit het MC Slotervaartziekenhuis. Andros Clinics is hiervoor geselecteerd door verzekeraars.

Voor de lange termijn is door de betrokken partijen, onder leiding van zorgverzekeraar Zilveren Kruis, gekeken waar de bewoners van het gebied dat het Slotervaart bediende het beste terecht konden. Dit heeft er toe geleid dat ook Andros een deel van de urologische zorg toegewezen heeft gekregen.

Patiënten die voorheen naar het Slotervaart zouden zijn gegaan, kunnen bij Andros terecht voor poliklinische urologische zorg voor de expertisegebieden van Andros. Dit zijn plasklachten/prostaatklachten, precisiediagnostiek van prostaatkanker, erectiestoornissen, testosterontekort en blaaspijnsyndroom. Deze patiënten kunnen wij opvangen in onze kliniek in Amsterdam, waar extra spreekuren zullen worden ingepland.

Andros draagt graag bij aan de opvang van een grote groep Amsterdammers met urologische klachten. Wij zijn er trots op dat de zorgverzekeraars Andros hebben geselecteerd samen met enkele van de ‘reguliere’ ziekenhuizen in de stad.

 

Verder lezen over Andros Clinics

 

Andros Clinics logo
Laatste update: 3 januari 2019

Neem contact met ons op