Over Andros Clinics

  • Grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland.
  • Al sinds 2004 bieden we urologische zorg.
  • Jaarlijks bezoeken meer dan 16.000 patiënten onze klinieken.
  • Zeer tevreden patiënten: 9.1 in 2023 op ZorgkaartNederland.
  • Verzekerde zorg met verwijzing van huisarts.

Lees verder over de kwaliteit van Andros Clinics 

Urologie voor mannen

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of hormoontekort. Ook neemt de kans op prostaatkanker aanzienlijk toe. Andros is gespecialiseerd in deze urologische problemen.

Sterilisatie voor mannen

Een sterilisatie van de man moet zorgvuldig gebeuren. Bij Andros wordt de ingreep altijd door een ervaren uroloog uitgevoerd. En in een ontspannen sfeer!

Eigen Centrum voor Prostaatkanker

Voor prostaatkanker biedt Andros hoogwaardige precisiediagnostiek in haar eigen centrum bij verdenking van prostaatkanker zoals bijvoorbeeld een verhoogde PSA waarde.

In het centrum wordt onderscheid gemaakt tussen potentieel gevaarlijke en ongevaarlijke tumoren door inzet van MRI en biomarkers. Zo vermijden we onnodige biopsies. Blijkt een biopsie toch nodig te zijn? Dan biopteren we betrouwbaarder door gerichte weefselafname met MRI Fusie biopsie. Veilig via de huid van het perineum, dus niet via anus.

Andros verzorgt ook besnijdenis op medische indicatie voor volwassen mannen.

Urologie voor vrouwen

Andros is er ook voor vrouwen met complexe blaasproblemen. Zij kunnen in ons blaascentrum terecht. Lees meer over het Andros Blaascentrum voor blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, blaasontstekingen en urineverlies.

Gespecialiseerde klinieken voor urologie

Andros Clinics zijn gespecialiseerde urologische klinieken. We focussen ons op vier expertises waar we echt onderscheidend in zijn: urologie voor de 50+ man, prostaatkanker, sterilisatie van de man en complexe blaasklachten bij mannen en vrouwen.

We geloven dat de beste zorg geleverd wordt door specialisten die zich op een specifiek aandachtsgebied focussen qua diagnostiek en behandeling.  Met deze focus zorgen we voor deskundigheid, sneller kunnen innoveren, tijd en aandacht voor de patiënt en zorg op maat. Met de juiste zorg op het juiste moment kunnen we vaak zwaardere behandelingen of operaties voorkomen.

Andros Clinics is een zelfstandige kliniek oftewel een zelfstandig behandelcentrum. In onze klinieken bieden we verzekerde zorg, dus zorg die valt binnen de basisverzekering wordt door de zorgverzekeraar op dezelfde wijze vergoed als in het ziekenhuis.

Juiste behandeling op het juiste moment

De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en uw levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen, advies over de levensstijl (eten, drinken, roken, bewegen) en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn.

Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. En dat in een ontspannen en aangename sfeer!

Lees hoe andere cliënten onze klinieken hebben ervaren

Mannenkliniek voor mannen met plasklachten, erectieproblemen of hormoontekort

Klachten aan prostaat, blaas en penis zijn normaal en komen bij een groot deel van de mannen voor. Soms gaan de klachten vanzelf over. Als dat niet het geval is en een behandeling van de huisarts biedt geen uitkomst, dan kunnen de urologen van Andros u verder helpen. In de afgelopen jaren zijn duizenden mannen behandeld voor plasklachten, erectieproblemen of hormoontekort bij de mannenklinieken van Andros Clinics.

Veel mannen blijven (te) lang doorlopen met klachten

Vanaf 45 jaar verandert het lichaam van de man. Dat kan klachten veroorzaken. Veel mannen blijven hiermee lopen omdat ze denken dat het bij de leeftijd hoort. Terwijl er aan veel klachten wel iets te doen is, ook zonder zware ingrepen. Als u last heeft en uw huisarts vindt samen met u dat specialistische behandeling noodzakelijk is, kunt u bij Andros duidelijkheid krijgen met een goed en onafhankelijk behandeladvies.

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Onze specialisten

Verzekerde basiszorg voor alle zorgverzekeraars

ohra zorgverzekering logo
zilveren kruis zorgverzekering logo
Stad Holland zorgverzekering logo
HEMA zorgverzekering logo
Delta lloyd zorgverzekering logo
onvz zorgverzekering logo
iza zorgverzekering logo
vvaa zorgverzekering logo
zorg en zekerheid zorgverzekering logo
de amersfoortse zorgverzekering logo
avero achmea zorgverzekering logo
interpolis zorgverzekering logo
fbto zorgverzekering logo
cz zorgverzekering logo
de friesland zorgverzekering logo
vgz zorgverzekering logo
Kiemer zorgverzekering logo
dsw zorgverzekering logo
unive zorgverzekering logo
Doorgaan met de pagina

Lees verder over:

Andros Clinics is:

excellente zorg
Zeer ervaren artsen
zeer ervaren specialisten
Veel tijd voor uitleg en overleg
veel tijd voor uitleg en overleg
Vriendelijke sfeer
vriendelijke sfeer
Verzekerde zorg
verzekerde zorg
Alle basis onderzoeken op 1 dag
alle onderzoeken op 1 dag

Nieuws