Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar patiënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,68,4
Bejegening
door arts
9,18,8
Behandeling8,98,7
Nazorg8,58,4
Totaalindruk
kliniek
8,98,8
NPS6456

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2023 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2023. Klik hier om de onderzoeksverantwoording te openen. 

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Super goeie ervaring mee gehad Bekijk deze review van 13 juni 2024

9.4

Wordt geluisterd en verzorg top top top Bekijk deze review van 12 juni 2024

9.7

Uitstekende persoonlijke begeleiding en zeer vriendelijk personeel. Ik heb geen suggesties voor verbetering. Bekijk deze review van 12 juni 2024

9.4

Efficient en deskundig. Bekijk deze review van 11 juni 2024

9.6

momenteel nog onder behandeling in afwachting Holep-operatie. Medicatie en hulpmiddelen zijn tot nu toe voldoende om wachttijd zo comfortabel mogelijk door... Bekijk deze review van 11 juni 2024

8.8

Mijn problemen zijn deels opgelost, er heeft geen her controle plaats gevonden. Bekijk deze review van 11 juni 2024

8.4

Hele prettige ervaring. Empatisch. Alle onderzoeken zo goed als mogelijk in 1x gedaan waarna alles direct goed en duidelijk wordt uitgelegd... Bekijk deze review van 10 juni 2024

10

Tevreden omdat ik op veilige manier biopt kon verkrijgen Bekijk deze review van 10 juni 2024

9
9.4

Mijn plasprobleem is door de medicatie niet weggenomen. De laatste medicatie heeft het probleem enigszins doen verschuiven in de tijd. Eerst... Bekijk deze review van 10 juni 2024

8.2

Discreet, respectvol, deskundig, meelevend, Bekijk deze review van 8 juni 2024

9.2

kan snel terecht, word goed naar je geluisterd en tonen empathie, snel uitslagen onderzoeken. Bekijk deze review van 7 juni 2024

10

Uitstekende kliniek wordt met respect naar je geluisterd en behandeld, zeer vriendelijk personeel. Bekijk deze review van 6 juni 2024

8.8

Onderzoeken leverden niks op, de behandelend arts (Dhr Roos volgens mij) gaf me niet de indruk me heel serieus te nemen... Bekijk deze review van 6 juni 2024

4.8

Er deed zich bij de Rezum ingreep onverwacht een complicatie voor. In mijn woorden: Als gevolg van een heftige bloeding konden... Bekijk deze review van 6 juni 2024

8

Goed luisterend oor. Snel onderzoek. Sluit goed aan. Goede uitleg Bekijk deze review van 5 juni 2024

10

onderzoek , diagnose en behandeladvies in een paar uur achter elkaar Bekijk deze review van 5 juni 2024

9

Uitstekend OK-team. Groot vertrouwen in hun. Bekijk deze review van 5 juni 2024

9.7

Andros Kliniek komt na wat er wordt beloofd, tw een goede zorg. Bekijk deze review van 5 juni 2024

8.5

Prettige en ontspannen ontvangst. Samenwerking tussen personeel erg soepel en samenwerkend. De behandelende specialist ook zeer ontspannen en duidelijk over voortzetting... Bekijk deze review van 5 juni 2024

10

Zeer correcte, duidelijke en professionele omgang met mij als patiënt. Veel informatie gekregen waardoor ik een veel beter beeld kreeg van... Bekijk deze review van 5 juni 2024

9

Vriendelijke dokter die tijd neemt, zaken goed uitlegt Bekijk deze review van 4 juni 2024

8.4

Ik stond samen met Dr. Nadiri voor een zeer complexe Rezum behandeling. Er was sprake van een vergrote prostaat met een... Bekijk deze review van 4 juni 2024

9.7
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op