Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2021 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 8.9

Andros Clinics Bekijk 2362 waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Deskundig, vriendelijk, professioneel Bekijk deze review van 1 februari 2023

9.6

Gewoon een uitstekende kliniek waar men duidelijk laat zien dat de patiënt centraal staat en vooral luisteren naar de patiënt en... Bekijk deze review van 1 februari 2023

10

Door het specifiek op mijn situatie gerichte karakter van de medische begeleiding / consultering, en de deskundigheid van het team, heb... Bekijk deze review van 31 januari 2023

8.7

Tevreden, omdat ik weet dat er lichamelijk gezien niets aan de hand is, testosteron is prima in orde. Minder tevreden, omdat... Bekijk deze review van 31 januari 2023

9.1

Goede persoonlijke behandeling Bekijk deze review van 31 januari 2023

7.1

Ben zeer tevrede, ga altijd na een bezoek met een goed gevoel naar huis. Bekijk deze review van 31 januari 2023

10

Ik ben tevreden over de zorgverlemning. Bekijk deze review van 30 januari 2023

9.8

De meest vooruitstrevende en mede daardoor de beste zorginstelling voor prostaat klachten in Nederland. Bekijk deze review van 30 januari 2023

9.9

Geen opmerkingen. Alles, ontvangst afspraken en bevestigingen correkt. Bekijk deze review van 30 januari 2023

8.3

Vriendelijk deskundig en goede uitleg over de vervolgstappen Bekijk deze review van 30 januari 2023

10

Ik ben zeer tevreden over dr Blokker, hij luisterde goed, analyseerde mijn klachten goed en startte een behandeling die mij meer... Bekijk deze review van 28 januari 2023

9.3

Behandeld door dr Han de Hond. Bijzonder prettig in benadering. Alle tijd en duidelijk. Is persoonlijk en vertrouwd. Steld je op... Bekijk deze review van 28 januari 2023

9.7

Ben zeer tevreden over de Andros kliniek. Grote deskundigheid en zeer bekwamen artsen. Dr.Barwari is een zeer vriendelijke arts... Bekijk deze review van 27 januari 2023

10

Elk jaar dat ik de Andros Amsterdam kliniek heb bezocht, ben ik altijd keurig en volgens afspraak geholpen. Ook ben ik... Bekijk deze review van 26 januari 2023

10

Ik ben zeer tevreden over de zorg en de behandeling, zowel van het verplegend personeel als bij de Uroloog. Wellicht kan... Bekijk deze review van 25 januari 2023

8.6

Er was voldoende aandacht voor mijn vragen en de uitleg was uitgebreid. Bekijk deze review van 25 januari 2023

9.4

De omgang met arts en overig personeel was zeer prettig. De vakkennis van mijn behandelend arts is zeer groot. Bovendien legde... Bekijk deze review van 25 januari 2023

9.9

Deskundig en met persoonlijke aandacht. Bekijk deze review van 24 januari 2023

9

zorgvuldige behandeling. Goede afspraken. Alle behandelingen achter elkaar op een afspraak Bekijk deze review van 23 januari 2023

9.7

De behandeling is netjes gedaan en de dokter behandelde je ook als persoon en niet als nummer. De ingreep ging goed.... Bekijk deze review van 23 januari 2023

7

Mijn bezoek was een jaarlijkse controle van mijn prostaat klachten (vergrote prostaat en verhoogde psa ). De controle verliep uitstekend. Verder geen opmerkingen. Bekijk deze review van 22 januari 2023

10

Naar mijn zorgvraag werd goed geluisterd. Behandelmogelijkheden werden goed uitgelegd en samen voor een oplossing gekozen. Onderzoek en behandelgesprek vonden bij... Bekijk deze review van 22 januari 2023

9.3

Andros geeft mij vertrouwen, door de wijze van de onderzoeken voor de jaarlijks controle van mijn gezondheid. Mede door de klantvriendelijke... Bekijk deze review van 22 januari 2023

10

Zeer tevreden, deskundig meelevend. Niet twijfelend, Snelle acties. Kortom een aanrader en een dikke 10 Bekijk deze review van 18 januari 2023

10
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op