Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar patiënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,68,4
Bejegening
door arts
9,18,8
Behandeling8,98,7
Nazorg8,58,4
Totaalindruk
kliniek
8,98,8
NPS6456

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2023 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2023. Klik hier om de onderzoeksverantwoording te openen. 

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Alles goed verlopen. Leuke sfeer in de operatie kamer. Gezellig, heel gemoedelijk. Zo klaar. Bekijk deze review van 11 april 2024

10

De behandeling wordt duidelijk en met goede uitleg besproken wat vertrouwen geeft in de behandeling. Je wordt gezien als persoon en... Bekijk deze review van 11 april 2024

10

Het intakegesprek,bloedprikken en bloed onderzoek, gesprek met verpleegkundige en bezoek aan specialist is prima achter elkaar gepland zonder wachttijden. Ik ging... Bekijk deze review van 10 april 2024

9.9

Fijn ontvangst, hele duidelijke uitleg en oplossing geboden, Dhr Hendriks is echt een top arts! Bekijk deze review van 10 april 2024

10

Kleinschalige kliniek. Gemakkelijk bereikbaar. Deskundig personeel. Bekijk deze review van 10 april 2024

10

Ik ben zeer tevreden over kundigheid van de arts N.Naderi De man heeft door zijn kundigheid mijn leven weer op rit... Bekijk deze review van 9 april 2024

10

De omgeving in deze privekliniek is zo anders dan in een ziekenhuis. De inrichting is heel prettig (geen wachtkamer zoals je... Bekijk deze review van 8 april 2024

10

Super professionele aanpak en vriendelijke mensen. Wat een verschil met het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Bekijk deze review van 8 april 2024

10

Vind het nergens op slaan dat ik de behandeling zelf eerst moet betalen en al helemaal achterlijk dat ik na het... Bekijk deze review van 8 april 2024

5.5
8

Eerste onderzoek gehad. Duidelijk verteld was er mogelijk aan de hand is en vervolg afspraak gemaakt Bekijk deze review van 7 april 2024

10

Het gebruik van Androgel ivm een te laag testosteron had vervelende bijwerkingen. De uroloog was het met mij eens dat ik... Bekijk deze review van 5 april 2024

10

Heb geen het was de eerste keer dat in de clinic was, ben overgens zeer tevreden hoe alles verliep mijn complimenten. Bekijk deze review van 4 april 2024

8.8

De vraag of ik samen met de zorgverlener de behandeling bepaal is een vreemde vraag. Ik ga er vanuit, en dat... Bekijk deze review van 4 april 2024

9.7

Heb alleen onderzoeken ondergaan met als laatste de biopsie welke helemaal patientvriendelijk werd uitgevoerd Bekijk deze review van 3 april 2024

9.5

Ontevreden punten heb ik niet betreffende deze vraag. Sterke punten zijn: Punctueel maken en nakomen van afspraken, geen lange wachttijden. Informatie... Bekijk deze review van 3 april 2024

9

Tevreden vanwege de deskundigheid Bekijk deze review van 3 april 2024

10

Goede en snelle correcte ontvangst bij de receptie. Vriendelijk en zakelijk gesprek met de verpleegkundige. Duidelijke informatie en voorlichting door de... Bekijk deze review van 3 april 2024

9.7

De andere kliniek luistert , blijf dit vooral doen. Bekijk deze review van 3 april 2024

8.3

In vrijwel elk ziekenhuis wordt een prostaatcarcinoom vastgesteld m.b.v. een zg. "vuile-naaldbiopsie" die pijnlijk is en een serieus risico op infectie... Bekijk deze review van 2 april 2024

10

snel, helder en grondig Bekijk deze review van 2 april 2024

9.6

Fantastische kliniek. Bekijk deze review van 2 april 2024

9.6

Bij het binnenkomen was ik al op mijn gemak, werd goed ontvangen. Door de medewerkers en arts duidelijk voorgelicht en heel... Bekijk deze review van 2 april 2024

10

Het hoge kennisniveau van de medewerkers van Andros en uitgebreide toelichtingen bij de behandelingen. Bekijk deze review van 2 april 2024

10

Er wordt goed geluisterd en respect getoond. Bekijk deze review van 2 april 2024

9.3
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op