Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,78,5
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6350

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2021 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 8.9

Andros Clinics Bekijk 2418 waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Goede klik, luisterend, begreep meteen mijn probleem oplossing gericht Bekijk deze review van 4 oktober 2022

9.4

snel een afspraak kunnen maken, deskundige begeleiding, Bekijk deze review van 4 oktober 2022

10

In de ANDROS kliniek krijg je meteen het gevoel een MENS te zijn en geen patiënt. Er wordt met je overlegd... Bekijk deze review van 3 oktober 2022

9.6

Deskundigheid is groot. Professioneel werken en uitstekend vakmanschap Bekijk deze review van 2 oktober 2022

10

Aandacht, goed luisteren, goede zorg. Bekijk deze review van 2 oktober 2022

10

Kom 2 x per jaar op controle voor vergrote prostaat Altijd op tijd correct klantvriendelijk en deskundig geholpen. Indien er... Bekijk deze review van 2 oktober 2022

9

Gastvrije kliniek, fijne kundige arts. Rezum behandeling is buitengewoon goed verzorgd; ook een dikke 10 voor de nazorg. In regulier ziekenhuis... Bekijk deze review van 2 oktober 2022

10

Een hele fijne arts die rustig is goed luisterd en de tijd voor je neemt en je gerust steld. Dat houdt... Bekijk deze review van 1 oktober 2022

9.4

Zeer tevreden over manier van communiceren, inspraak bij keuze behandelen. Geeft vertrouwen. Wordt als individu en niet als nummer beschouwd met... Bekijk deze review van 1 oktober 2022

8.3

Zeer goede (eerste) ervaring met de kliniek. Jammer dat niet duidelijk werd op welke termijn de medicatie, welk effect moet hebben. Helaas... Bekijk deze review van 29 september 2022

7.9

Discrete benadering en zeer duidelijkr uitleg Bekijk deze review van 29 september 2022

9

Ben tevreden moet dat ik goed behandeld ben. Bekijk deze review van 29 september 2022

8.1

Er wordt hier efficiënt gewerkt. Alle medewerkers zijn aardig en goed in het luisteren en de juiste vragen stellen. Je voelt... Bekijk deze review van 28 september 2022

10

kon zeer snel bij de kliniek terecht, snelle uitslagen vriendelijk en deskundig personeel, en een deskundig arts die vertrouwen uitstraalde. Bekijk deze review van 28 september 2022

10

Tevreden; voldoende uitleg en advies Bekijk deze review van 27 september 2022

7.8

Behandeling voorbereid en uitgevoerd door een zeer ervaren medisch specialist, die zich aangenaam van deze taken heeft gekweten, geinteresseerd en vriendelijk... Bekijk deze review van 27 september 2022

9.7

Deskundige dokters die je op je gemak stellen! Bekijk deze review van 27 september 2022

9

Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij de Andros kliniek. Er was veel aandacht voor de klachten. Ik ben behandeld... Bekijk deze review van 27 september 2022

9

Geen behandeling noodzakelijk op korte termijn Bekijk deze review van 27 september 2022

10

Tijd tussen behandelingen korter verlopen Bekijk deze review van 27 september 2022

8

ik heb een zeer goede ervaring met dr. de Hond is zeer duidelijk naar mij wat betreft de prostaat kanker ik... Bekijk deze review van 26 september 2022

10

Hoge deskundigheid zorgverleners, tijd genoeg voor vragen en uitleg Bekijk deze review van 26 september 2022

8.8

Alle medewerkers van receptie tot alle medisch medewerkers,allemaal zo geduldig en zeer vriendelijk. Luisteren goed naar je verhaal,leggen alles heel goed... Bekijk deze review van 26 september 2022

10

Slechts ontevreden omdat de medicijnen die zouden helpen om minder te plassen tot nu toe niet of nauwelijks werken Bekijk deze review van 26 september 2022

8.5

probleem naar tevredenheid opgelost, adequaat optreden van de Andros, en goede keus van instelling van behandeling. Bekijk deze review van 25 september 2022

10
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op