Andros Mannenkliniek is de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Het zijn urologie klinieken speciaal voor mannen. Daarom heet het mannenkliniek. 

Naast prostaatklachten en plasproblemen, kunt u ook bij Andros terecht voor erectieproblemen en testosterontekort. Voor prostaatkanker biedt Andros hoogwaardige precisiediagnostiek, met MRI en indien nodig fusie biopsie, om vast te stellen of u (agressieve) prostaatkanker heeft.

Lees verder over:

Of doe anoniem online de zelftest: Heb ik prostaatklachten? >

Urologie klinieken speciaal voor mannen

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of hormoontekort. Ook neemt de kans op prostaatkanker aanzienlijk toe. Andros heeft gespecialiseerde klinieken voor deze urologische problemen.

Ook voor prostaatklachten: de juiste behandeling op het juiste moment

De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en uw levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen, advies over de levensstijl (eten, drinken, roken, bewegen) en minimale ingrepen te behandelen.

Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. En dat in een ontspannen en aangename sfeer!

Prostaatkanker

Voor prostaatkanker biedt Andros hoogwaardige precisiediagnostiek, met MRI en indien nodig fusie biopsie, om vast te stellen of u (agressieve) prostaatkanker heeft.

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief