Prostaatkliniek of mannenkliniek

Andros Clinics logo
18 maart 2018

Andros Clinics is de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Het zijn urologie klinieken die gespecialiseerd zijn in prostaatklachten, prostaatkanker, erectieproblemen en testosterontekort bij ouder wordende mannen en ook blaasklachten. Daarom heette het vroeger een mannenkliniek maar werd het ook wel eens een prostaatkliniek genoemd. 

Naast prostaatklachten en plasproblemen, kunt u ook bij Andros terecht voor erectieproblemen en testosterontekort. Voor prostaatkanker biedt Andros hoogwaardige precisiediagnostiek, met MRI en indien nodig fusie biopsie, om vast te stellen of u (agressieve) prostaatkanker heeft.

Lees verder over:

Of doe anoniem online de zelftest: Heb ik prostaatklachten?

Urologie klinieken met veel aandacht voor mannen problemen

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of hormoontekort. Ook neemt de kans op prostaatkanker aanzienlijk toe. Andros heeft gespecialiseerde klinieken voor deze urologische problemen.

Ook voor prostaatklachten: de juiste behandeling op het juiste moment

De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en uw levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen, advies over de levensstijl (eten, drinken, roken, bewegen) en minimale ingrepen te behandelen.

Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. En dat in een ontspannen en aangename sfeer!

Prostaatkanker

Voor prostaatkanker biedt Andros hoogwaardige precisiediagnostiek, met MRI en indien nodig fusie biopsie, om vast te stellen of u (agressieve) prostaatkanker heeft.

Andros Clinics

In 2021 veranderde Andros Mannenkliniek haar naam in Andros Clinics omdat zij naast haar spreekuren voor de ouder wordende man haar zorg heeft uitgebreid met sterilisatie van mannen en complexe blaasproblemen bij vrouwen.

Lees meer over Andros Clinics

Andros Clinics logo
Laatste update: 18 maart 2018

Neem contact met ons op