Nu ook in Arnhem: Andros Blaascentrum, voorheen Gynos Vrouwenkliniek

Andros Clinics logo
16 oktober 2020

Andros Blaascentrum, voorheen Gynos Vrouwenkliniek, heeft nu ook een vestiging Arnhem. De afgelopen jaren is dit blaascentrum uitgegroeid tot dé kliniek voor ook vrouwen met urologische problemen. De kliniek in Arnhem is er speciaal voor vrouwen met een overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen of ongewenst urineverlies.

Bij blaasproblemen is het vaak moeilijk om de juiste oorzaak te achterhalen. De plas niet kunnen ophouden, vaak moeten plassen en pijn in de blaas zijn de meest voorkomende symptomen van blaasklachten. Bij het ouder worden krijgen meer vrouwen blaasproblemen. Als blaasproblemen lang aanhouden of steeds terugkomen spreken we van chronische blaasproblemen. Chronische blaasproblemen kunnen zeer ingrijpend zijn.

Multidisciplinair team

Dr. Dick Janssen is de behandelend arts bij  onze kliniek Arnhem. Hij werkt met een multidisciplinaire team om tot een optimale behandeling te komen. Na een uitgebreid onderzoek door arts en bekkenfysiotherapeut zal samen met de cliënt een behandelplan opgesteld worden. Indien nodig kan hij daarbij onze continentieverpleegkundigen, onze gynaecoloog, seksuoloog of diëtist inschakelen om de diagnostiek en de behandeling zo compleet mogelijk te maken.

Andros Blaascentrum, voorheen Gynos Vrouwenkliniek

Andros Blaascentrum, voorheen Gynos Vrouwenkliniek, is gespecialiseerde zorg met een multidisciplinaire aanpak. Onze zeer ervaren artsen nemen veel tijd voor uitleg en overleg. Onze kliniek heeft het ZKN-keurmerk en levert verzekerde zorg dus er zijn geen extra kosten voor urologie. Zo zorgen we voor tevreden cliënten, bekijk de hoge score op ZorgkaartNederland. Onze kliniek is gevestigd aan de Mr. E.N. van Kleffenstraat 5 in Arnhem. Meer informatie vindt u op www.blaascentrum.nl.

Andros Clinics logo
Laatste update: 16 oktober 2020

Neem contact met ons op