Gynos Vrouwenkliniek, onze urologische kliniek voor vrouwen, heeft nu ook een vestiging Arnhem. De afgelopen jaren is Gynos uitgegroeid tot dé kliniek voor vrouwen met urologische problemen. De kliniek in Arnhem is er speciaal voor vrouwen met een overactieve blaas, terugkerende blaasontstekingen of ongewenst urineverlies.

Bij blaasproblemen is het vaak moeilijk om de juiste oorzaak te achterhalen. De plas niet kunnen ophouden, vaak moeten plassen en pijn in de blaas zijn de meest voorkomende symptomen van blaasklachten. Bij het ouder worden krijgen meer vrouwen blaasproblemen. Als blaasproblemen lang aanhouden of steeds terugkomen spreken we van chronische blaasproblemen. Chronische blaasproblemen kunnen zeer ingrijpend zijn.

Multidisciplinair team

Dr. Dick Janssen is de behandelend arts bij Gynos Vrouwenkliniek Arnhem. Hij werkt met een multidisciplinaire team om tot een optimale behandeling te komen. Na een uitgebreid onderzoek door arts en bekkenfysiotherapeut zal samen met de cliënt een behandelplan opgesteld worden. Indien nodig kan hij daarbij onze continentieverpleegkundigen, onze gynaecoloog, seksuoloog of diëtist inschakelen om de diagnostiek en de behandeling zo compleet mogelijk te maken.

Gynos Vrouwenkliniek

Gynos Vrouwenkliniek is gespecialiseerde zorg voor vrouwen met een multidisciplinaire aanpak. Onze zeer ervaren artsen nemen veel tijd voor uitleg en overleg. Gynos Vrouwenkliniek heeft het ZKN-keurmerk en levert verzekerde zorg dus er zijn geen extra kosten voor urologie. Zo zorgen we voor tevreden cliënten, bekijk de hoge score op ZorgkaartNederland. Gynos is gevestigd aan de Mr. E.N. van Kleffenstraat 5 in Arnhem. Meer informatie vindt u op www.gynos.nl .

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief