Onze klinieken en corona

Andros Clinics logo
28 februari 2022

Op deze pagina vindt u informatie over welke gevolgen corona heeft op onze zorgverlening. Onze zorgverlening wordt continu aangepast aan de actuele stand van zaken op het gebied van corona.

Afspraken maken is mogelijk

U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van afspraken.

Veilige en verantwoorde zorg

Door ons te houden aan strenge (hygiëne)maatregelen kunnen we u veilige en verantwoorde zorg bieden.

Waar moet ik rekening mee houden als ik op mijn afspraak kom?

  • Om veilige en verantwoorde zorg te leveren houden al onze medewerkers zich aan de hygiënemaatregelen zoals die door het RIVM zijn voorgeschreven. We verwachten dat u dat ook doet. Klik hier om de hygiënemaatregelen van het RIVM te lezen. 
  • In de wachtkamer zijn daarnaast minder stoelen beschikbaar gesteld om op die manier afstand tussen u en andere cliënten te behouden. We verzoeken u hier zelf ook rekening mee te houden.
  • De secretaresse aan de balie biedt u bij binnenkomst een mondkapje aan. We adviseren u om dit mondkapje te dragen.
  • Als u een van onze klinieken bezoekt, vragen we u bij binnenkomst en vertrek om uw handen te desinfecteren.

Wanneer kan ik niet naar de kliniek komen?

Als u klachten heeft zoals bijvoorbeeld neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij u vriendelijk uw afspraak te verzetten. Om lange wachttijden aan de telefoon te voorkomen, bellen we u graag terug.  Klik hier en we bellen u terug om de afspraak te verzetten

Huisartsen en/of urologen

Bij Andros Clinics hebben we, net als u, de noodzakelijke maatregelen genomen om in overeenstemming te zijn met alle richtlijnen van het RIVM.  Ook hebben we extra ruimte voor spreekuren weten te creëren om de wachttijden acceptabel te houden. Lees meer info voor huisartsen 

Maatregelen Overheid

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn in heel Nederland versoepelt. Wij volgen deze adviezen van RIVM en Rijksoverheid.

Meer informatie

Voor alle actuele informatie en ontwikkelingen over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Klik hier om de veelgestelde vragen over het coronavirus te lezen op RIVM website.

 

Andros Clinics logo
Laatste update: 28 februari 2022

Neem contact met ons op