Met vlag en wimpel geslaagd voor audit van ZKN!

Andros Clinics logo
27 juni 2021

Opnieuw haalden we het ZKN certificaat voor de komende drie jaar! Een week lang toetste de auditor de kwaliteit van Andros. Ons beleid werd bestudeerd en onze medewerkers getoetst. Met een prachtig resultaat! Door ons scherpe oog voor kwaliteit en veiligheid was er geen enkele kritische tekortkoming. Hartelijke dank aan al onze medewerkers die elke dag voor goede zorg, kwaliteit en veiligheid gaan!

Zijn we dan nu klaar? Nee want blijven leren en blijven verbeteren zit onze cultuur. U kunt ons daarbij helpen. Blijf onze onderzoeken naar patiënttevredenheid invullen! Want ook die spelen een grote rol in het verbeteren van onze kwaliteit.

Wat is het ZKN keurmerk?

Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen. Er werken altijd medisch specialisten in een kliniek en de ruimten en apparatuur zijn veilig en hygiënisch. Klinieken die bij ZKN zijn aangesloten scoren hoog qua klanttevredenheid.

Op niveau zijn én blijven

Het ZKN-keurmerk krijgen klinieken niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstanties Kiwa en LRQA (Lloyds) toetsen jaarlijks de klinieken. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. De behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.

Een ZKN-keurmerk kliniek staat voor:

  • Hoge kwaliteit medische zorg
  • Persoonlijke aandacht
  • Innovatieve behandelmethoden
  • Uitstekende service en nazorg
  • Grotendeels verzekerde zorg (94% van onze leden levert verzekerde zorg)

Lees meer over kwaliteit van Andros

Lees ervaringen en beoordelingen van Andros cliënten

Andros Clinics logo
Laatste update: 27 juni 2021

Neem contact met ons op