Met vlag en wimpel geslaagd voor audit van ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Geen enkele tekortkoming én ook…. geen aandachtspunten. Wel veel complimenten. Trots op onze collega’s!

Zijn we dan nu klaar? Nee want blijven leren en blijven verbeteren zit onze cultuur. U kunt ons daarbij helpen. Blijf onze onderzoeken naar patiënttevredenheid invullen! Want die spelen een grote rol in het verbeteren van onze kwaliteit.

Wat is het ZKN keurmerk?

Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen. Er werken altijd medisch specialisten in een kliniek en de ruimten en apparatuur zijn veilig en hygiënisch. Klinieken die bij ZKN zijn aangesloten scoren hoog qua klanttevredenheid.

Op niveau zijn én blijven

Het ZKN-keurmerk krijgen klinieken niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstanties Kiwa en LRQA (Lloyds) toetsen jaarlijks de klinieken. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. De behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.

Een ZKN-keurmerk kliniek staat voor:

  • Hoge kwaliteit medische zorg
  • Persoonlijke aandacht
  • Innovatieve behandelmethoden
  • Uitstekende service en nazorg
  • Grotendeels verzekerde zorg (94% van onze leden levert verzekerde zorg)

Lees meer over kwaliteit van Andros >

Lees ervaringen en beoordelingen van Andros cliënten >

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief