Blaaspijn spreekuur nu ook in Baarn

Andros Clinics logo
24 oktober 2016

Speciaal voor mannen en vrouwen met het blaaspijnsyndroom / Interstitiële Cystitis is het Andros Blaascentrum (voorheen Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek) het centrum voor blaaspijnsyndroom gestart. Dit is een uniek initiatief in Nederland. De grote belangstelling heeft ons doen besluiten deze spreekuren in Den Haag en Baarn aan te bieden.

Multidisciplinaire benadering

Er is geen standaardoplossing voor BPS/IC. Om tot een optimale behandeling te komen worden de klachten bij ons multidisciplinair onderzocht en behandeld. Vaak spelen er meerdere oorzaken een rol zoals auto-immuunziekten en operaties in de onderbuik. De oplossing om tot een verbetering te komen is daarom voor iedereen anders.

Het team van Erik Arendsen

Het team bestaat uit Erik Arendsen, dé in blaaspijn gespecialiseerde uroloog, een gynaecoloog, een ervaren verpleegkundige, bekkenfysiotherapeut en diëtist. Met hun ruime ervaring, kennis en persoonlijke aandacht wordt in een ontspannen omgeving samen met u een behandelplan op maat opgesteld. Indien nodig verwijzen wij door naar andere specialisten zoals een osteopaat, MaagDarm-Lever (MDL) arts, neuroloog, seksuoloog of naar het pijnteam.

Verzekerde zorg

Alle consulten en onderzoeken worden vergoed door de zorgverzekeraar. Eventuele blaasspoelingen die in de kliniek plaatsvinden worden door ons betaald zolang deze niet vergoed worden in het basispakket. Voor de thuisspoelingen gelden aantrekkelijke afspraken die gemaakt zijn met de leverancier van de spoelmiddelen. Andere behandelingen zoals PTNS, een vorm van neurostimulatie, worden gewoon vergoed uit het basispakket.

Afspraak maken

Meer informatie over blaaspijn vindt u op onze website. Een afspraak maken kan via 026-3891753

Andros Clinics logo
Dit is een ouder artikel dat niet meer geüpdatet wordt

Neem contact met ons op