Professor Barentsz uitgenodigd voor prestigieuze Academia Europaea

Jelle Barentsz is onlangs uitgenodigd voor een lidmaatschap aan de prestigieuze Academia Europaea. Een lidmaatschap aan de Academia Europaea is een erkenning en eer die wordt toegekend aan individuen die uitblinken in hun vakgebied en bijdragen aan de vooruitgang van de wetenschap, onderzoek en onderwijs in Europa.

Academia Europaea is een multidisciplinaire wetenschappelijke organisatie met als doel de bevordering van wetenschappelijk onderzoek en samenwerking in Europa. Een lidmaatschap van Academia Europaea is een erkenning als een vooraanstaande wetenschapper in het vakgebied en geeft de mogelijkheid om deel uit te maken van een netwerk van gerenommeerde onderzoekers en intellectuelen in heel Europa. Dit biedt waardevolle kansen voor samenwerking, uitwisseling van ideeën en het stimuleren van onderzoek en wetenschappelijke ontwikkeling.

Leden van Academia Europaea zijn afkomstig uit verschillende disciplines, waaronder natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, geneeskunde, technieken en meer. Het lidmaatschap is gebaseerd op verdienste en wordt toegekend aan individuen die aanzienlijke bijdragen hebben geleverd aan hun vakgebied door middel van hoogwaardig onderzoek, publicaties, onderwijs en wetenschappelijk leiderschap. Leden krijgen mogelijkheden om deel te nemen aan beleidsdiscussies en advies te geven over wetenschappelijke kwesties op Europees niveau.

Lidmaatschap van Academia Europaea is een erkenning van behaalde prestaties als wetenschapper en biedt waardevolle kansen voor professionele groei, samenwerking en invloed op het gebied van wetenschap en onderzoek in Europa. Van de Academia Europaea zijn onder andere zo’n 70-tal Nobelprijswinnaars lid.

 

Logo Academia Europaea

Bekijk professor Jelle Barentsz

 

Prof. dr. Jelle Barentsz Radioloog MRI Prostaat Andros Clinics
Auteur: Prof.dr. Jelle Barentsz is professor in de radiologie en oprichter van het toonaangevende Radboudumc Prostaat MR Referentiecentrum.
Laatste update: 18 juni 2023

Neem contact met ons op