Vacature

Privacy Statement Sollicitanten

In dit privacy-statement is vastgelegd hoe Andros Mannenkliniek omgaat met persoonsgegevens van sollicitanten. Bij het opstellen van dit privacy-statement zijn wij uitgegaan van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Inhoudsopgave

  1. Over Andros Mannenkliniek
  2. Om welke gegevens gaat het?
  3. Wanneer verzamelen wij gegevens?
  4. Wat doen wij met deze gegevens?
  5. Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
  6. Zijn mijn gegevens veilig?
  7. Vragen, opmerkingen, klachten, melden (mogelijk) datalek

Over Andros Mannenkliniek

Andros Mannenkliniek is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland.

Om welke gegevens gaat het?

Van wie verzamelen wij gegevens?

Wij verzamelen persoonsgegevens van kandidaten die actief solliciteren op onze vacatures of diegene die een open sollicitatie sturen. 

Met wie delen wij die gegevens?

De gegevens komen binnen bij de afdeling Human Resources. Deze delen wij intern met de leidinggevende van de functie waarvoor de vacature openstaat, eventueel met directe collega’s van de functie als die bij een sollicitatiegesprek aansluiten en met de Operationeel Manager.

Wanneer verzamelen wij gegevens?

Wij verzamelen gegevens op het moment dat kandidaten solliciteren en ons dus een CV en motivatiebrief sturen

Welke gegevens verzamelen wij?

Als een kandidaat bij ons solliciteert (via de mail), hebben wij de volgende gegevens:

  • CV (met alle data daarin)
  • Motivatiebrief
  • E-mailadres

Wat doen wij met deze gegevens?

Gegevens van onze sollicitanten komen binnen in een mailbox of via een sollicitatieportaal. De CV’s en brieven gebruiken wij om de juiste kandidaat te selecteren voor onze vacatures. De contactgegevens gebruiken wij om kandidaten uit te nodigen, een afwijzing of aanbieding te doen en een contract op te stellen. Nadat overeenstemming is bereikt over de aanbieding en het contract worden de gegevens in het (digitale) personeelsdossier opgenomen.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?

CV’s en motivatiebrieven van sollicitanten die niet worden aangenomen worden door ons 18 maanden bewaard. Mochten sollicitanten in de tussentijd willen dat de gegevens uit de database worden verwijderd, dan kunnen ze een verzoek sturen naar: personeelszaken@andros.nl. Hier zal binnen 10 werkdagen gehoor aan worden gegeven.

Gedurende die 18 maanden kunnen we sollicitanten mogelijk nog benaderen als we weer een passende vacature hebben.

Zijn mijn gegevens veilig?

Wij hebben passende maatregelen genomen persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige bewerking.

Vragen, opmerkingen, klachten, melden (mogelijk) datalek

Mochten er vragen zijn over de privacy en veiligheid van gegevens, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Ook als er een vermoeden bestaat dat er een datalek heeft plaats gevonden, of er een zwakte is in ons privacy beleid, vernemen wij dat uiteraard graag. Dat mag ook anoniem.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 026 389 17 53. Of per e-mail: personeelszaken@andros.nl
Wij willen er tevens op wijzen dat de mogelijkheid bestaat om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Andros Mannenkliniek Amsterdam

Andros Mannenkliniek Amsterdam
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Bekijk kliniek

Andros Mannenkliniek Baarn

Andros Mannenkliniek Baarn
Hermesweg 15
3741 GP Baarn
Bekijk kliniek

Andros Mannenkliniek Den Haag

Andros Mannenkliniek Den Haag
Bezuidenhoutseweg 1
2594 AB Den Haag
Bekijk kliniek

Andros Mannenkliniek Arnhem

Andros Mannenkliniek Arnhem
Mr. E.N. van Kleffensstraat 5
6842 CV Arnhem
Bekijk kliniek

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Andros Mannenkliniek is:
  • excellente zorg
  • zeer ervaren specialisten
  • veel tijd voor uitleg en overleg
  • vriendelijke sfeer
  • verzekerde zorg
  • alle onderzoeken op 1 dag
Verzekerde basiszorg voor alle zorgverzekeraars

Nieuws

Andros Clinics, de nieuwe naam voor Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek

In mei 2021 gaan Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek over op een nieuwe naam: Andros Clinics. De afgelopen jaren groeiden Andros en Gynos hard en werd het zorgaanbod uitgebreid. We focussen ons op vier expertises waar we echt onderscheidend in zijn: urologie...

Onze klinieken en corona

Op deze pagina vindt u informatie over welke gevolgen corona heeft op onze zorgverlening. Onze zorgverlening wordt continu aangepast aan de actuele stand van zaken op het gebied van corona.  Afspraken maken blijft mogelijk U kunt ons telefonisch bereiken voor het...

Fijne feestdagen!

We wensen u fijne feestdagen en een prachtig 2021! In verband met de feestdagen zijn onze klinieken gesloten van 25 december tot en met 1 januari 2021. Wel telefonisch bereikbaar Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we bereikbaar op 026 389 1753...

Nu ook in Arnhem: Gynos Vrouwenkliniek

Gynos Vrouwenkliniek, onze urologische kliniek voor vrouwen, heeft nu ook een vestiging Arnhem. De afgelopen jaren is Gynos uitgegroeid tot dé kliniek voor vrouwen met urologische problemen. De kliniek in Arnhem is er speciaal voor vrouwen met een overactieve blaas,...

Met vlag en wimpel geslaagd voor audit van ZKN!

Met vlag en wimpel geslaagd voor audit van ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Geen enkele tekortkoming én ook…. geen aandachtspunten. Wel veel complimenten. Trots op onze collega’s! Zijn we dan nu klaar? Nee want blijven leren en blijven verbeteren zit onze...

De coronacrisis, een persoonlijk bericht van professor Debruyne

De coronacrisis, een persoonlijk bericht van professor Frans Debruyne, Medisch Directeur van Andros Mannenkliniek. Beste lezer, Sinds medio maart zitten we volop in de coronacrisis. We realiseren ons nu beter en misschien wel ten volle wat dit betekent en waarheen dit...

Onze uroloog Nader Naderi te gast bij tv-programma Pauw

Op 12 november was onze uroloog Nader Naderi te gast bij het tv-programma Pauw. Hij vertelde waarom er meer aandacht nodig is voor prostaat- en teelbalkanker. Acht bekende mannen doen mee met de tv-show “for one night only” om bewustzijn te creëren voor deze 2...

Honderden kankerpatiënten onder het mes in ziekenhuizen die te weinig opereren

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Het risico: nodeloze bloedingen, restweefsel en zelfs overlijden.  Hoe vaker je iets doet, des te beter het gaat. 419 kankerpatiënten zijn vorig jaar geopereerd...

10 jaar ZorgkaartNederland: ‘ZorgkaartNederland biedt transparantie over zorg’

In 2019 bestaat ZorgkaartNederland 10 jaar. Daarom kijken we dit jaar in een aantal artikelen terug op deze jaren. En natuurlijk komt er een blik op de toekomst! Deze keer: wat levert ZorgkaartNederland zorgorganisaties op? We vroegen het drie instellingen. "Wij zijn...

Nieuwe arts: Dick Janssen

Aangenaam dat ik me middels deze nieuwsbrief mag introduceren. Mijn naam is Dick Janssen en ben sinds januari 2019 bij de Andros Mannenkliniek | Gynos vrouwenkliniek werkzaam als arts op de blaaspijn poli op de vestigingen in Den Haag en Baarn. Samen met dr. Erik...

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief