Selecteer een pagina

Vacature

Privacy Statement Sollicitanten

In dit privacy-statement is vastgelegd hoe Andros Clinics omgaat met persoonsgegevens van sollicitanten. Bij het opstellen van dit privacy-statement zijn wij uitgegaan van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Inhoudsopgave

  1. Over Andros Clinics
  2. Om welke gegevens gaat het?
  3. Wanneer verzamelen wij gegevens?
  4. Wat doen wij met deze gegevens?
  5. Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
  6. Zijn mijn gegevens veilig?
  7. Vragen, opmerkingen, klachten, melden (mogelijk) datalek

Over Andros Clinics

Andros Clinics is dé specialist voor prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort bij de ouder wordende man. We zijn de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland.

Om welke gegevens gaat het?

Van wie verzamelen wij gegevens?

Wij verzamelen persoonsgegevens van kandidaten die actief solliciteren op onze vacatures of diegene die een open sollicitatie sturen. 

Met wie delen wij die gegevens?

De gegevens komen binnen bij de afdeling Human Resources. Deze delen wij intern met de leidinggevende van de functie waarvoor de vacature openstaat, eventueel met directe collega’s van de functie als die bij een sollicitatiegesprek aansluiten en met de Operationeel Manager.

Wanneer verzamelen wij gegevens?

Wij verzamelen gegevens op het moment dat kandidaten solliciteren en ons dus een CV en motivatiebrief sturen

Welke gegevens verzamelen wij?

Als een kandidaat bij ons solliciteert (via de mail), hebben wij de volgende gegevens:

  • CV (met alle data daarin)
  • Motivatiebrief
  • E-mailadres

Wat doen wij met deze gegevens?

Gegevens van onze sollicitanten komen binnen in een mailbox of via een sollicitatieportaal. De CV’s en brieven gebruiken wij om de juiste kandidaat te selecteren voor onze vacatures. De contactgegevens gebruiken wij om kandidaten uit te nodigen, een afwijzing of aanbieding te doen en een contract op te stellen. Nadat overeenstemming is bereikt over de aanbieding en het contract worden de gegevens in het (digitale) personeelsdossier opgenomen.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?

CV’s en motivatiebrieven van sollicitanten die niet worden aangenomen worden door ons 18 maanden bewaard. Mochten sollicitanten in de tussentijd willen dat de gegevens uit de database worden verwijderd, dan kunnen ze een verzoek sturen naar: personeelszaken@andros.nl. Hier zal binnen 10 werkdagen gehoor aan worden gegeven.

Gedurende die 18 maanden kunnen we sollicitanten mogelijk nog benaderen als we weer een passende vacature hebben.

Zijn mijn gegevens veilig?

Wij hebben passende maatregelen genomen persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige bewerking.

Vragen, opmerkingen, klachten, melden (mogelijk) datalek

Mochten er vragen zijn over de privacy en veiligheid van gegevens, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Ook als er een vermoeden bestaat dat er een datalek heeft plaats gevonden, of er een zwakte is in ons privacy beleid, vernemen wij dat uiteraard graag. Dat mag ook anoniem.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 026 389 17 53. Of per e-mail: personeelszaken@andros.nl
Wij willen er tevens op wijzen dat de mogelijkheid bestaat om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Andros Clinics Amsterdam

Andros Clinics Amsterdam
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Bekijk kliniek

Andros Clinics Baarn

Andros Clinics Baarn
Hermesweg 15
3741 GP Baarn
Bekijk kliniek

Andros Clinics Den Haag

Andros Clinics Den Haag
Bezuidenhoutseweg 1
2594 AB Den Haag
Bekijk kliniek

Andros Clinics Arnhem

Andros Clinics Arnhem
Mr. E.N. van Kleffensstraat 5
6842 CV Arnhem
Bekijk kliniek

Den Bosch - alleen sterilisatie

Den Bosch - alleen sterilisatie
Prins Bernhardstraat 1
5211 HE Den Bosch
Bekijk kliniek

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Andros Clinics is:
  • excellente zorg
  • zeer ervaren specialisten
  • veel tijd voor uitleg en overleg
  • vriendelijke sfeer
  • verzekerde zorg
  • alle onderzoeken op 1 dag
Verzekerde basiszorg voor alle zorgverzekeraars

Nieuws

Onze klinieken en corona

Op deze pagina vindt u informatie over welke gevolgen corona heeft op onze zorgverlening. Onze zorgverlening wordt continu aangepast aan de actuele stand van zaken op het gebied van corona.  Afspraken maken blijft mogelijk U kunt ons telefonisch bereiken voor het...

Met vlag en wimpel geslaagd voor audit van ZKN!

Opnieuw haalden we het ZKN certificaat voor de komende drie jaar! Een week lang toetste de auditor de kwaliteit van Andros. Ons beleid werd bestudeerd en onze medewerkers getoetst. Met een prachtig resultaat! Door ons scherpe oog voor kwaliteit en veiligheid was er...

Andros Clinics, de nieuwe naam voor Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek

In mei 2021 gaan Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek over op een nieuwe naam: Andros Clinics. De afgelopen jaren groeiden Andros en Gynos hard en werd het zorgaanbod uitgebreid. We focussen ons op vier expertises waar we echt onderscheidend in zijn: urologie...

Fijne feestdagen!

We wensen u fijne feestdagen en een prachtig 2021! In verband met de feestdagen zijn onze klinieken gesloten van 25 december tot en met 1 januari 2021. Wel telefonisch bereikbaar Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we bereikbaar op 026 389 1753...

Nu ook in Arnhem: Andros Blaascentrum, voorheen Gynos Vrouwenkliniek

Andros Blaascentrum, voorheen Gynos Vrouwenkliniek, heeft nu ook een vestiging Arnhem. De afgelopen jaren is dit blaascentrum uitgegroeid tot dé kliniek voor ook vrouwen met urologische problemen. De kliniek in Arnhem is er speciaal voor vrouwen met een overactieve...

De coronacrisis, een persoonlijk bericht van professor Debruyne

De coronacrisis, een persoonlijk bericht van professor Frans Debruyne, Medisch Directeur van Andros Clinics. Beste lezer, Sinds medio maart zitten we volop in de coronacrisis. We realiseren ons nu beter en misschien wel ten volle wat dit betekent en waarheen dit...

Onze uroloog Nader Naderi te gast bij tv-programma Pauw

Op 12 november 2019 was onze uroloog Nader Naderi te gast bij het tv-programma Pauw. Hij vertelde waarom er meer aandacht nodig is voor prostaat- en teelbalkanker. Acht bekende mannen doen mee met de tv-show “for one night only” om bewustzijn te creëren voor deze 2...

Honderden kankerpatiënten onder het mes in ziekenhuizen die te weinig opereren

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Het risico: nodeloze bloedingen, restweefsel en zelfs overlijden.  Hoe vaker je iets doet, des te beter het gaat. 419 kankerpatiënten zijn vorig jaar geopereerd...

‘ZorgkaartNederland biedt transparantie over zorg’

In 2019 bestaat ZorgkaartNederland 10 jaar. Daarom keken ze dit jaar in een aantal artikelen terug op deze jaren. En natuurlijk komt er een blik op de toekomst! Deze keer: wat levert ZorgkaartNederland zorgorganisaties op? Drie instellingen werden...

Nieuwe arts: Dick Janssen

Aangenaam dat ik me middels deze nieuwsbrief mag introduceren. Mijn naam is Dick Janssen en ben sinds januari 2019 bij de Andros Clinics en Andros Blaascentrum werkzaam als arts voor blaaspijn op de vestigingen in Den Haag en Baarn. Samen met dr. Erik Arendsen richt...

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief