Laseren van de vergrote prostaat, mijn ervaring met Andros Clinics

5 april 2018
Patiënt vertelt

Graag delen we op de website deze brief met u die we onlangs ontvingen van de heer Verhage, gepensioneerd huisarts. Hij onderging bij Andros Clinics een HoLEP Laserbehandeling.

Beste directie,

Ruim een maand geleden ben ik behandeld voor al jaren bestaande plasklachten. Na jaren van medicatie en afwachten heb ik in overleg met de uroloog besloten tot een operatieve ingreep. Op 24 januari werd middels een HoLEP procedure het prostaatweefsel verwijderd.

Ik neem de vrijheid om u persoonlijk op de hoogte te brengen van mijn ervaringen rond deze ingreep.

Het voortraject door verpleegkundigen van en urologen van de Androskliniek was professioneel. Met name de verpleegkundigen werkten rustig en zorgvuldig . De samenwerking met de artsen verliep soepel en geruisloos. Ik voelde mij altijd serieus genomen.

Over de ontvangst in de kliniek niets dan lof. Ik werd op mijn gemak voorbereid voor de operatie. En heb de operatie zonder problemen ondergaan.

Over de nazorg tijdens de opname in de kliniek was ik aangenaam verrast door de persoonlijke zorg van twee verpleegkundigen van Andros. Wat mij opviel was de rust en tijd die zij namen om mij te begeleiden tijdens de recovery en verblijf op zaal. Zij waren deskundig en altijd bereid tot het beantwoorden van vragen en het geven van informatie over te verwachten klachten. Deze dames werkten met hart en ziel voor hun patiënten. Dat straalden zij uit. Als gepensioneerd huisarts heb ik vaak – helaas- een andere ervaring meegemaakt.

Met een uiterst positieve ervaring verliet ik de kliniek.

Ik vind het belangrijk om u over mijn ervaring in de kliniek op de hoogte te brengen.

En zal in de toekomst deze ervaringen met vrienden en kennissen delen.

Kortom uw team verdient alle lof !!

In de hoop dat u deze ervaring van een huisarts ter harte neemt wens ik veel succes met uw werk.

Met vriendelijke groet,
Adriaan Verhage, gepensioneerd huisarts

Lees meer over HoLEP

Lees verder over vergrote prostaat

Neem contact met ons op