Prostaatkankerstichting.nl, jouw gids in prostaatkanker

Andros Clinics logo
21 oktober 2019

Prostaatkankerstichting is dé patiëntenorganisatie die opkomt voor alle prostaatkankerpatiënten in Nederland en hun naasten.

Dit doen we door lotgenotencontact te bieden, voorlichting en informatie te verstrekken en de belangen van zowel patiënten als hun naasten zo goed mogelijk te behartigen.

Prostaatkankerstichting.nl zet zich ervoor in dat elke patiënt de beste prostaatkankerzorg krijgt, met het best mogelijke resultaat op het gebied van overleving en kwaliteit van leven. De keuze voor een bepaalde behandeling is heel persoonlijk en hangt onder meer samen met iemands persoonlijkheid en voorkeuren. Prostaatkankerstichting.nl streeft ernaar dat de arts samen met de patiënt het behandeltraject uitstippelt en hem zo goed en volledig mogelijk informeert over de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen.

Het lotgenotencontact van Prostaatkankerstichting.nl wordt volledig georganiseerd door ervaringsdeskundigen. Zo organiseren wij veel voorlichtingsavonden en lotgenotenbijeenkomsten in het hele land. Daarnaast kunt u zowel telefonisch als per mail uw vraag stellen en kunt u praten met lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt als u. Voor vragen van partners van patiënten zijn er ook partners/ervaringsdeskundigen aanwezig en bereid hun ervaringen te delen.

Voor meer informatie: www.prostaatkankerstichting.nl

Lees meer over prostaatkanker

Andros Clinics logo
Laatste update: 21 oktober 2019

Neem contact met ons op