Wielrennen en erectieproblemen, dokter Leliefeld geïnterviewd voor EenVandaag

Dr. Herman Leliefeld Andros Clinics
1 september 2016

Wielrennen en erectieproblemen, daarover werd dokter Leliefeld geïnterviewd voor EenVandaag. De Tour de France is achter de rug, de zon laat zich weer even zien en het is vakantie. Alle reden om weer op de racefiets te stappen. Maar pas op. Te lang achter elkaar op het zadel zitten kan nare gevolgen hebben, zegt uroloog Herman Leliefeld van Andros Clinics in EenVandaag.

Hij ziet het in zijn praktijk regelmatig: mannen met erectieproblemen door het wielrennen. Maar ook problemen met een verdoofde balzak of het prostaat komen veel voor. En niet alleen bij mannen van boven de vijftig. Ook twintigers hebben soms wel een half jaar te kampen met een erectiestoornis.

De problemen zijn wijdverbreid, maar er wordt weinig over gesproken. Mannen kloppen niet graag bij de dokter aan voor hun erectieproblemen. Precies dat taboe wil dokter Leliefeld doorbreken. Door te durven praten over de problemen zou al een groot deel van het probleem opgelost kunnen worden.

Bekijk de video Erectieproblemen en wielrennen door Herman Leliefeld Video op YouTube

Bekijk het interview hier op YouTube

Bron: EenVandaag

Dr. Herman Leliefeld Andros Clinics
Auteur: Dr. Herman Leliefeld is uroloog en in het bijzonder gespecialiseerd in testosterontekort en erectiestoornissen, waar hij over adviseert, spreekt en schrijft.
Dit is een ouder artikel dat niet meer geüpdatet wordt

Neem contact met ons op