Nascholing blaaspijnsyndroom voor huisartsen met Erik Arendsen en Dick Janssen

Onze artsen Erik Arendsen en Dick Janssen spraken tijdens de webcast voor huisartsen: ‘De blaas huilt; wat is er loos? Over het herkennen van en handelen bij blaaspijnsyndroom / interstitiële cystitis’.

De geaccrediteerde nascholing trok veel belangstelling. Maar liefs 370 geïnteresseerden volgden de nascholing waarvan 85% huisartsen is en 6% huisartsen in opleiding.

We feliciteren ICP, de patiëntenvereniging voor blaaspijnsyndroom, met het initiatief en het daadwerkelijk voor elkaar krijgen van deze nascholing. Een nascholing die hard nodig is omdat uit onderzoek blijkt dat het helaas gemiddeld 5 jaar duurt voor dat een blaaspijnsyndroom patiënt de juiste diagnose krijgt.

Over het herkennen van blaaspijnsyndroom, het onderscheid met terugkerende urineweginfecties en de beste aanpak voor de huisarts wordt de geaccrediteerde webcast binnenkort ook gratis on demand aangeboden.

Lees meer over blaaspijnsyndroom

Bekijk geaccrediteerde online nascholing blaaspijnsyndroom on demand

 

Sprekers Erik Arendsen en Dick Janssen aan tafel bij nascholing baaspijnsyndroom

Dr. Erik Arendsen Uroloog Andros Clinics
Auteur: Drs. Erik Arendsen is uroloog en grondlegger van het Centrum voor Blaaspijnsyndroom, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste centrum op dit gebied.
Laatste update: 2 mei 2022

Neem contact met ons op