Hormoontekort zelftest uitslag

Uitslag zelftest

Uw AMS score is 0 punten. U heeft volgens de AMS vragenlijst Geen Klachten.

Bij deze score geven we u het volgende advies:

17-26 punten

Geen klachten

U heeft (nog) geen aan het ouder worden gerelateerde klachten. Er is geen verder onderzoek nodig. Mocht u toch ontevreden zijn over uw levenskwaliteit, of voelt u zich bijvoorbeeld futloos, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts. Zorg dan wel dat u goed kunt aanduiden wat uw klachten zijn, zodat de huisarts u ook goed kan helpen en indien nodig doorverwijzen.

Sluit advies Advies bij geen klachten
27-36 punten

Milde klachten

U heeft enkele klachten die te maken (kunnen) hebben met ouder worden, maar niet in zo’n mate dat u er veel last van heeft. In principe heeft u geen behandeling nodig. Maar als u vindt dat de klachten te grote invloed hebben op uw levenskwaliteit, bespreek het dan met uw huisarts. Neem een print van de vragenlijst mee, zodat u goed kunt wijzen op de klachten die belangrijk zijn voor u.

Sluit advies Advies bij milde klachten
37-49 punten

Matige klachten

Uw klachten zijn van dusdanige aard dat u er last van heeft. Dit is zeker het geval als u bij enkele vragen heeft aangegeven dat u hevige of zeer hevige klachten heeft. Als u ontevreden bent over uw levenskwaliteit, ga dan naar uw huisarts en bespreek met hem welk vervolg het beste is om u van uw klachten af te helpen. Boven 37 punten wordt in ieder geval ook een testosteronbepaling aanbevolen.

Sluit advies Advies bij matige klachten
50-85 punten

Ernstige klachten

U geeft aan dat u op meerdere aspecten veel last heeft van ouderdomsklachten. Dit is zeker iets wat u met uw huisarts of een specialist moet bespreken. De specialist kan aan de hand van een uitgebreid onderzoek, testosteronbepaling en een consult de juiste diagnose stellen en met u een behandelplan opstellen.

Sluit advies Advies bij ernstige klachten

Let op: deze uitslag is anoniem en wordt niet bewaard.

  • Print of mail uw uitslag. Handig om mee te nemen naar de huisarts.
  • Maak een afspraak bij Andros, voor verzekerde zorg heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

Andros Clinics is:

excellente zorg
zeer ervaren specialisten
veel tijd voor uitleg en overleg
vriendelijke sfeer
verzekerde zorg
alle onderzoeken op 1 dag

Onze specialisten