Andros Clinics, de nieuwe naam voor Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek

Andros Clinics logo
20 april 2021

In mei 2021 gaan Andros Mannenkliniek en Gynos Vrouwenkliniek over op een nieuwe naam: Andros Clinics.

De afgelopen jaren groeiden Andros en Gynos hard en werd het zorgaanbod uitgebreid. We focussen ons op vier expertises waar we echt onderscheidend in zijn: urologie voor de 50+ man, prostaatkanker, sterilisatie van de man en complexe blaasklachten bij mannen en vrouwen.

Andros staat van oudsher bekend om haar urologische zorg voor de 50+ man. Inmiddels is ook het Andros Prostaatkankercentrum uitgegroeid tot een toonaangevend zelfstandig centrum op het gebied van precisiediagnostiek met 3Tesla MRI en MRI fusie biopsie via de huid voor het opsporen van prostaatkanker en active surveillance begeleiding.

Blaasproblemen behandelden we al vijf jaar bij Andros én Gynos. Nu is Andros Blaascentrum het onderdeel van Andros Clinics waar mannen en vrouwen met complexe blaasklachten terecht kunnen.

Andros Clinics gelooft dat de beste zorg geleverd wordt door specialisten die zich op een specifiek aandachtsgebied focussen qua diagnostiek en behandeling. Met deze focus zorgen we voor deskundigheid, sneller kunnen innoveren, tijd en aandacht voor de patiënt en zorg op maat. Met de juiste zorg op het juiste moment kunnen we vaak zwaardere behandelingen of operaties voorkomen.

Onze expertises bieden we voortaan aan onder een één overkoepelende naam: Andros Clinics. Gespecialiseerde urologische klinieken in Amsterdam, Arnhem, Baarn en Den Haag die verzekerde (basis) zorg bieden met een hoge patiënttevredenheid. Meer over Andros Clinics vindt u op www.andros.nl, www.blaascentrum.nl en www.sterilisatieklinieken.nl.

Lees verder over Andros

 

Andros Clinics logo

 

Andros Clinics logo
Laatste update: 20 april 2021

Neem contact met ons op