Dr. Michiel Kiewiet de Jonge
Uroloog

Dr. Michiel Kiewiet de Jonge Uroloog Andros MannenkliniekDr. Michiel Kiewiet de Jonge is uroloog bij Andros Mannenkliniek. Hij werkte 27 jaar als uroloog in het HagaZiekenhuis in Den Haag. Hoewel hij de urologie in de volle breedte beoefent, heeft hij als speciale aandacht gebieden de kinderurologie en de behandeling van prostaatkanker. Hij ontwikkelde samen met de afdeling radiotherapie in Den Haag de methode om prostaatkanker te behandelen met het implanteren van radioactieve bronnen in de prostaat (Brachytherapie).

Hij werd na zijn chirurgische opleiding, opgeleid tot uroloog in Utrecht, Rotterdam en in het voormalige Rode Kruis Ziekenhuis en Juliana Kinderziekenhuis te Den Haag, die de voorlopers van het HagaZiekenhuis.

Haagse uroloog ving aan Griekse kust Syriërs op

Michiel Kiewiet de Jonge (67) ging naar Griekenland om op Lesbos Syrische bootvluchtelingen op te vangen. Het ergste wat hun kan overkomen, is zinken in Turkse wateren. De Turken doen niets en reddingswerkers mogen niet helpen. Ze komen meestal in de ochtend, vlak na... Lees verder
Neem contact met ons op

Maak afspraak