Sinds 2014 werkt Andros Mannenkliniek samen met De Prostaatkliniek. Dit heeft veel voordelen voor patiënten. Mannen kunnen bij ons terecht voor al hun mannenproblemen; van erectieproblemen tot prostaatkanker. Van plasklachten tot hormoonproblemen.

Voor de cliënten van Andros met (blijvende) verdenking van prostaatkanker, is nu ook de mogelijkheid beschikbaar om snel de beste kwaliteit op het gebied van prostaat-MRI’s te krijgen. U krijgt bij ons de vertrouwde zorg en hoogstaande diagnostiek rondom de prostaat en prostaatkanker die al duizenden mannen ervaren hebben.

Beste diagnostiek

Indien er bij een man prostaatkanker is geconstateerd wordt er een MRI gemaakt in het “Prostate MR Center of Excellence” van het Radboud in Nijmegen of in specifiek door hen opgeleide expertisecentra zoals die er nu zijn in Hengelo en Den Haag (er volgen binnenkort nog enkele centra hiervoor). Ook worden de bevindingen inclusief de MRI besproken binnen het Multi Disciplinair Overleg door de radioloog, uroloog en radiotherapeut. Zo heeft u in korte tijd de beste diagnostiek en een integraal advies voor uw behandeling.

Verdenking prostaatkanker

Wanneer er een verdenking is van prostaatkanker maken wij, voordat er (“blinde”) biopten zijn genomen, de speciale MRI om vast te stellen of er wel sprake is van mogelijke prostaatkanker. Daarna kunnen we gericht een biopt nemen of u met een gerust hart meedelen dat biopsie niet nodig is.

Mannenklachten

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle klachten van de ouder wordende man, zoals erectiestoornissen, testosterontekort en plasklachten. Onze urologen hebben speciale aandachtsgebieden voor deze problemen.Deze samenwerking brengt de oplossing van alle mannenproblemen samen in een aantal locaties door het hele land. Hierdoor is er altijd wel één bij u in de buurt. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor vragen via onze website in het speciaal daarvoor beveiligde digitaal spreekuur.

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief