Andros heeft wederom met alle Nederlandse zorgverzekeraars afspraken. Ook in 2018 factureren we verzekerde zorg direct aan uw zorgverzekeraar.

Verzekerde zorg

Bent u doorverwezen door de huisarts? Dan wordt uw behandeling vergoed door de zorgverzekeraar want de behandelingen van Andros vallen binnen het basispakket. Als u een behandeling nodig heeft die niet in het basispakket valt, melden we u dat expliciet vooraf.

In Nederland heeft iedereen een eigen risico

Iedere verzekerde in Nederland heeft een eigen risico. Dat geldt zowel bij een ziekenhuis als bij een kliniek van Andros. Het bezoek aan Andros kan dus ten laste worden gebracht van uw eigen risico. De zorgverzekeraar verrekent het eigen risico rechtstreeks met u.

Heeft u geen verwijzing of geen geldige ziektekostenverzekering?

Dan kunt u bij ons terecht maar zult u de behandeling zelf moeten betalen. De kosten zijn afhankelijk van de klacht en de onderzoeken die nodig zijn. Neemt u contact op met ons via 026-3891753 om de mogelijkheden te bespreken.

Een nieuwe afspraak voor een andere klacht

Voor een vervolgafspraak (controlebezoek) heeft u geen nieuwe verwijzing nodig. Wilt u een afspraak voor andere klachten dan waar u al voor behandeld wordt? Dan heeft u een nieuwe verwijzing van de huisarts nodig voor deze nieuwe / andere klachten .

Sterilisatie is mogelijk zonder verwijzing

Een sterilisatie ( vasectomie) wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar omdat deze ingreep niet is opgenomen in de basisverzekering. Als u de sterilisatie zelf betaald, kunt u ook zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht.

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief