Bij Andros Mannenkliniek kunt u naast urologische aandoeningen zoals prostaatkanker, prostaatklachten, erectieproblemen en een hormoontekort  ook terecht voor een sterilisatie man (vasectomie) en besnijdenis (circumcisie).

Vasectomie (sterilisatie van de man)

Bij een vasectomie wordt een stukje tussen beide zaadleiders uitgesneden. Hierdoor kan er geen bevruchting meer plaatsvinden. Vasectomie is een eenvoudige ingreep en is niet van invloed op uw seksuele leven. Het is een definitieve vorm van anticonceptie is en in principe dus onomkeerbaar.

Circumcisie (besnijdenis)

Bij een circumcisie wordt de voorhuid van de penis operatief verwijderd. De meest voorkomende reden hiertoe bij volwassen mannen is een te nauwe voorhuid.  Gevolg hiervan kan zijn dat er moeilijkheden optreden bij plassen, pijn tijdens erectie en geslachtsgemeenschap of een ontsteking van de eikel of voorhuid.

Ingreep door een ervaren uroloog

In veel ziekenhuizen en andere zorginstellingen wordt een vasectomie en circumcisie niet door een gediplomeerd uroloog gedaan maar door een arts-assistent in opleiding of een verpleegkundige. Voor beide ingrepen geldt dat deze met de grootste zorgvuldigheid dienen te geschieden. Daarom worden de ingrepen bij Andros Mannenkliniek uitsluitend door een gediplomeerd uroloog met ruime ervaring op dit gebied uitgevoerd. Bovendien kunt u snel bij ons terecht kunt voor een afspraak.

Een vasectomie en circumcisie zijn poliklinische ingrepen die onder plaatselijke verdoving in de ontspannen en prettige omgeving van onze kliniek plaatsvinden. Voor beide ingrepen is een apart spreekuur ingericht in onze kliniek in Amsterdam, Arnhem en Den Haag. Onze specialist heeft alle nodige tijd en aandacht voor u.

> Lees meer over sterilisatie

> Lees meer over besnijdenis 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Andros Mannenkliniek op telefoonnummer 026-3891753.

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief